Uitzending
RTL Boulevard - 11-4-2021

11-4-2021

RTL Boulevard

298 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Samantha Steenwijk reageert op haar slinkse streek in De Verraders
Ook gisteravond keek Nederland weer massaal naar 'De Verraders'. Naast dat het doek viel voor n van de kandidaten, was het vooral Samantha Steenwijk (34) die zorgde voor de nodige consternatie. De zangeres stapt namelijk over naar de andere kant.

Arie Boomsma springt in wereldwijde wandelhype met nieuw boek
Sinds corona is Nederland massaal aan de wandel. Niet zo gek natuurlijk, want het is zo ongeveer nog het enige uitje dat we kunnen hebben. Hoewel je voornamelijk je ene been voor de andere moet blijven zetten, weet Arie Boomsma (47) tch een heel boek te vullen met allerlei wandeltips en Fatima Moreira de Melo (42) liep gezellig een ommetje met hem mee.

Filemon Wesselink duikt in de wereld van complotdenkers
Het gevaar van 5G-straling, coronacomplotten en buitenaards leven. Allemaal theorien waar menigeen heilig in gelooft. Dat valt Filemon Wesselink (42) ook op en in zijn nieuwe programma 'Filemon en de Complotten' zoekt hij uit wie deze mensen zijn en waarom ze er bepaalde gedachten op nahouden.

'Dit wordt het meest historische songfestival ooit'
Met nog maar 41 nachtjes slapen tot de grote finale van het Eurovisiesongfestival zijn de voorbereidingen inmiddels in volle gang. Vanochtend is in Ahoy Rotterdam het officile startschot gegeven voor de opbouw van het podium. Onze Aran Bade (36) en Richard Groenendijk (48) hielpen in alle vroegte mee met uitladen.

Wat was de relatie tussen Laura Schreurs en haar moordenaar?
Het Limburgse dorp Blerick bij Venlo wordt afgelopen december opgeschrikt door een gruwelijke moord. Een man steekt de 26-jarige Laura Schreurs voor haar woning dood. Later bleek schokkend genoeg dat de verdachte al eerder een moord pleegde. In 2005 doodde hij zijn toenmalige Britse vriendin en hun ongeboren kind. Hoe kon dit gebeuren?

Frits Wester over versoepelingen: 'Kabinet durft het nog niet aan'
Lekker met een portie bitterballen en een koud biertje doorzakken op het terras: dt gaat voorlopig nog niet gebeuren. Het aantal besmettingen is namelijk nog altijd te hoog. Frits Wester (59) heeft het laatste nieuws.

'Heel bijzonder dat kinderen prins Philip ingaan op zijn overlijden'
Twee dagen na het overlijden van prins Philip staat de echtgenoot van Queen Elizabeth (94) nog steeds op de voorpagina's van alle Britse kranten. Gisteren lieten we al eerder opgenomen interviews van de kinderen van Philip zien, maar nu reageren zijn zonen ook voor het eerst na het overlijden van zijn vader.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 11 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!