Uitzending
RTL Boulevard - 10-11-2019

10-11-2019

RTL Boulevard

661 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Bridget Maasland: 'André en ik hebben pas een week contact'
Bridget Maasland en André Hazes hebben het erg gezellig met elkaar, zo maakten de twee vandaag bekend tegenover RTL Boulevard. Deze romance blijkt echter nog maar pas zijn begonnen.

De kogel is door de kerk: André en Bridget zijn aan het daten
Het hoge woord is eruit. Nadat Monique Westenberg gisteren uit de doeken deed dat André Hazes een ander heeft is de geruchtenstroom razendsnel op gang gekomen.. Vandaag wordt bekend dat Bridget Maasland en André Hazes een setje zijn.

Groot feest! Sesamstraat bestaat 50 jaar
Sesamstraat is jarig! 50 jaar geleden is het kinderprogramma Sesame Street voor het eerst te zien op de Amerikaanse televisie. 4500 uitzendingen, 20 verschillende internationale versies en 89 Emmy Awards verder is de serie, bij jong en oud, populairder dan ooit.

Het rommelt nog altijd tussen prins William en prins Harry
Dat het niet zo botert tussen de broers prins William en prins Harry EN hun vrouwen Kate en Meghan, is bekend. Gisteren en vandaag zijn de zogenoemde 'fab four' sinds lange tijd weer herenigd voor Remembrance Sunday en of de liefde er weer vanaf spat? Tja.

Lady en de Vagebond is de nieuwste remake van Disney en die wil je zien
De tekenfilmversie van Lady en de Vagebond is voor velen onvervalst jeudsentiment. Dinsdag komt er een remake uit met echte honden. En voor het eerst in de geschiedenis van Disney zal de premiere niet in de bioscoop zijn, maar bij Disneys eigen online streamingsdienst.

De carriere van rapper Snelle gaat als een speer
De carrière van rapper Snelle gaat als een trein. Een kneiter van een hit met Marco Borsato, een eigen album en dit weekend trapte hij zijn eigen clubtour af in Enschede. En wij waren erbij.

Fajah Lourens richt zich op seksuele voorlichting
Met pubers over sex praten, is best lastig. Met je ouwelui over je erotiek praten is ook niet chill. Fajah Lourens helpt ouders en de jeugd van tegenwoordig een handje met haar boek Sex Safe.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 10 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie