Uitzending
RTL Boulevard - 9-8-2018

9-8-2018

RTL Boulevard

381 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Kamp Zuid maakt zich klaar voor de strijd
Ingewikkelde proeven, geniepige bondjes en overleven op een onbewoond eiland. De start van een nieuw seizoen van Expeditie Robinson is nabij!

Niek van der Bruggen heeft nierproblemen
Radio Veronica-dj Niek van der Bruggen vertelde vanmiddag in zijn programma dat hij binnenkort geopereerd moet worden vanwege een niet werkende nier.

Voetballers happen naar zand in Life after football
In de jaren '90 was het elke zomer op tv: topvoetballers die een potje voetvolleybal spelen. Nu wordt de sport nieuw leven ingeblazen door oud prof voetballer: Regi Blinker.

Wilfred Genee loopt alvast warm voor het nieuwe VI
Na bijna 20 jaar stappen Wilfred Genee en zijn VI collega's over van RTL naar Veronica. Maar behalve het salaris van de mannen, blijft er vooral heel veel hetzelfde.

Nalatenschap Whitney Houston nog altijd springlevend
Vandaag gaat de indrukwekkende documentaire Whitney in premire. Een emotionele moment, want de legendarische popzangeres zou vandaag 55 jaar zijn geworden.

De Oscars gaan flink op de schop
Hollywood is in rep en roer nu de Oscars flink gaan veranderen. Er komt zelfs een nieuwe categorie voor populaire films! En dat zorgt voor flink wat opschudding.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 9 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie