Uitzending
RTL Boulevard - 8-8-2018

8-8-2018

RTL Boulevard

361 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Glennis Grace in het diepe gegooid tijdens AGT
Het gouden keeltje van Glennis Grace was na haar eerste auditie van America's Got Talent niet meer alleen voor Nederland. Maar er is nu cht geen houden meer aan. Glennis zit in de liveshows!

Glennis Grace: een wereldster in de making
Glennis Grace moest gisteren opnieuw optreden bij America's got Talent. Met een nummer van Prince probeerde ze de harten van de jury voor de tweede keer te veroveren, met het oog op die felbegeerde plek in de live shows. En met succes!

RTL Nieuws-verslaggever Jaap van Deurzen met pensioen
Het is het einde van een tijdperk: vandaag wordt bekend dat RTL Nieuws-verslaggever Jaap van Deurzen per achttien december met pensioen gaat. Maar Jaap blijft actief!

Nederlands trots in zee met modemerk Versace
Als fotograaf voor n van de meest luxe modemerken de wereld over om hun beste klanten te fotograferen. Deze droombaan heeft de Nederlandse Stefan Ammerlaan!

Slapeloze nachten voor Arie Boomsma
Drie jaar geleden opende Arie Boomsma de deuren van zijn eerste sportschool. Inmiddels lijkt zijn onderneming meer op een imperium, want hij heeft nt de sleutels van het pand waar hij dit najaar zijn derde vestiging start.

Een revolutie in superheldenland: gay is ok
Diversiteit in Hollywood heeft lang op zich laten wachten, maar het is ein-de-lijk zover. Batwoman, het vroegere liefje van Batman, krijgt een eigen show. Ruby Rose kruipt in de rol van de lesbische Batwoman.

Familie Ivana Smit hoopt op antwoorden
Een half jaar na de dood van model Ivana Smit start er nu een groot onderzoek. De familie van het 18-jarige meisje hoopt dat het horen van de getuigen nu alsnog zorgt voor antwoorden.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 8 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie