Uitzending
RTL Boulevard - 16-5-2020

16-5-2020

RTL Boulevard

124 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Zoon Chantal Janzen kijkt liever Lego Masters dan songfestival met eigen moeder
Normaal gesproken kijkt James, de elfjarige zoon van Chantal Janzen, altijd naar de programma's van zijn moeder op RTL4. Maar nu ze een uitstapje maakt naar NPO1, voor het songfestival, ligt dat net even anders.

NikkieTutorials is klaar voor debuut als presentatrice op tv
Normaal gesproken spreekt Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, grote groepen mensen aan op het wereldwijde web. Ze doet dat niet vaak op televisie, maar daar komt vanavond verandering in als ze haar steentje bijdraagt aan het Eurovisiesongfestival van dit jaar.

Megahit Watskeburt verscheen vandaag precies 15 jaar geleden
Vijftien jaar geleden kwam De Jeugd Van Tegenwoordig met het bizarre nummer Watskeburt. Na al die tijd is het nummer nog steeds razend populair.

Remy Bonjasky wil deuren van sportschool openen
De kappers, nagelsalons en fysiotherapeuten mogen de deuren openen, maar de sportscholen moeten dichtblijven. Sportschoolhouder Remy Bonjasky is het er niet mee eens.

'Kroongetuige Nabil B. weigert medewerking in zaak Taghi'
Het proces, tegen top-crimineel Ridouan Taghi, is inmiddels ontaard in een ballet vol fouten. Al meerdere keren gingen Justitie en de rechtbank de mist in. En nu staat ook nog eens de deal met kroongetuige Nabil B. behoorlijk onder druk.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 16 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie