Uitzending
RTL Boulevard - 15-5-2020

15-5-2020

RTL Boulevard

168 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Videoland-docu John van den Heuvel krijgt een vervolg
Vandaag is het vierde en laatste deel van Johns documentaireserie 'De jacht op de Mocro-maffia'online op Videoland, met daarin spectaculaire beelden van de aanhouding van Said Razzouki. En John heeft een leuk nieuwtje.

Thomas Berge had enorm succes Beste Zangers niet verwacht
Thomas Berge was gisteravond de grote verrassing tijdens de speciale songfestival-editie van 'Beste Zangers'. Wij gaven hem even een belletje.

Jan Smit klimt weer op na burn-out: 'Ik ben er klaar voor'
Jan Smit staat aankomende zaterdag voor het eerst sinds zijn burn-out weer op het podium. En hoe! Wij spraken de presentator over zijn comeback.

'ABBA maakt opwachting tijdens Europe Shine A Light'
Het had d week van het jaar moeten worden, maar dat liep even anders. Toch vieren we morgen nog een bescheiden feestje met 'Europe Shine A Light'. Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit zullen live in 46 landen - in perfect Engels - de boel aan elkaar praten. Wij gingen even kijken bij de repetities vanmiddag.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 15 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie