Uitzending
RTL Boulevard - 14-5-2020

14-5-2020

RTL Boulevard

273 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Deze blockbusters moet je zien als de bioscopen weer opengaan
Dat de bioscopen vanaf 1 juni waarschijnlijk hun deuren weer mogen openen, is natuurlijk goed nieuws. Maar het zal wel even wennen zijn voor alle filmliefhebbers. Lekker dicht op elkaar zitten en je popcorn delen is voorlopig verleden tijd. Maar ook het filmaanbod is anders dan voorheen in de anderhalvemeter-samenleving-bioscopen.

Ontvoerder Yunus K. voor de rechter
Yunus K. ontvoerde vorig jaar zijn minderjarige zoon naar Turkije. Onze eigen John van den Heuvel weet de jongen en diens moeder, die ook door K. is meegenomen, te bevrijden en dat had uiteraard behoorlijk wat voeten in aarde. Vandaag stond de 28-jarige K. terecht voor meerdere geweldsdelicten, waaronder ook het bedreigen van John met de dood.

Nieuw bewijs tegen 'godfather van Brabantse onderwereld'
Het Openbaar Ministerie heeft tijdens een voorbereidende zitting nieuw bewijs gepresenteerd tegen Martien R. De man, die ook wel de 'godfather van de Brabantse onderwereld' wordt genoemd, zou leiding geven aan een criminele organisatie die handelt in drugs en wapens. Op meerdere vuurwapens zijn sporen gevonden die overeenkomen met het DNA van R.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 14 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie