Uitzending
RTL Boulevard - 12-8-2016

12-8-2016

RTL Boulevard

581 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Jochem van Gelder verrast opvolger Tess Milne
Presentatrice Tess Milne gaat voor KRO-NCRV aan de slag als nieuw boegbeeld van Willem Wever. En laat dat nou net het programma zijn waar ze als klein meisje al groot fan van was.

Obama deelt favoriete zomerhits op Spotify
Ja, pak die dansschoenen maar uit de kast! Obama heeft het zomergevoel te pakken. Op Spotify deelt de president een swingende hitlijst met zijn favoriete muziek.

Rio Update: De meest besproken vrouw van Rio komt in actie
Vanavond is het dan eindelijk zover! Onze Dafne Schippers komt voor het eerst in actie, op de 100 meter.

Viggo scheurt met Oranjebus door Rio
Als je in Rio bent voor de Olympische Spelen kan het je niet ontgaan zijn. Viggo Waas scheurt met zijn knaloranje busje door de stad. Achterin zitten de Nederlandse medaille winnaars wie hij het hemd van het lijf vraagt. En dat erebaantje bevalt de cabaretier natuurlijk uitstekend

'Het is ongelofelijk wat er gebeurd is'
Een vervelende dag voor Yuri van Gelder. De topsporter zag vandaag zijn olympische droom definitief uiteen spatten. De turner verloor het kort geding.

Rio Update: 'Dit pakt niemand ons meer af'
De roeidames kunnen het nog nauwelijks geloven, maar ze hebben die zilveren medaille toch echt dik verdiend. "Het was echt onze race", aldus de enthousiaste roeiers na afloop van de feestelijke huldiging aan RTL Boulevard.

Vrouwen dubbelvier zetten HHH flink op stelten
Roeisters Chantal Achterberg, Nicole Beukers, Inge Janssen en Carline Bouw zijn dolgelukkig met hun zilveren plak. En dat is natuurlijk uitgebreid gevierd in het Holland Heineken House!

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 12 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie