Uitzending
RTL Boulevard - 16-8-2016

16-8-2016

RTL Boulevard

888 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Estavana: Het teamgevoel is helemaal terug
Handbalster Estavana Polman is door het dolle heen nu ze met haar team gastland Brazili heeft verslaan. "Het teamgevoel is helemaal terug. We zijn er gewoon klaar voor", vertelt ze in RTL Boulevard.

Spanning stijgt: Epke gaat goud winnen
We hebben er lang op moeten wachten, maar vanavond mag turner Epke Zonderland aan de bak in Rio. Zijn zus heeft alle vertrouwen in haar gespierde broer!

Luuk Ikink: Ik de nieuwe Albert? Nee!
RTL Boulevard weet de gemoederen flink bezig te houden. Gisteren sloeg het nieuws in als een bom dat Albert Verlinde vertrekt en vandaag kondigt Luuk Ikink zijn komst aan. Maar wie denkt dat hij de nieuwe Albert wordt, heeft het mis!

Dopingbeschuldiging Leontien: 'Vooral erg voor dochter'
Leontien van Moorsel wil stappen ondernemen tegen Monique Knol. Monique beschuldigde Leontien eerder deze week van dopinggebruik. "Ik vind het vooral heel erg om tegen mijn dochter Indy uit te moeten leggen dat haar moeder beschuldigd wordt van dopinggebruik", vertelt Leontien aan RTL Boulevard.

Prestatie Sanne overwinning voor familie
Heel Nederland sprong een gat in de lucht toen turnster Sanne Wevers de gouden plak binnenharkte. De prestatie is niet alleen een overwinning voor haar, maar voor de hele familie Wevers.

Ranomi laat traantje: haar Ferry wint goud
Het liefje van Ranomi Kromowidjojo, zwemmer Ferry Weertman, pakte vanmiddag goud op de 10 kilometer in open water. "Ik vond het verschrikkelijk om het einde te kijken. Het was zo ontzettend spannend", vertelt Ranomi aan RTL Boulevard.

Exclusief: zeilinstructeur Bas R. weer aangehouden
Er is weer aangifte gedaan tegen zeilinstructeur Bas R. Dit keer door een Nederlandse advocaat die het opneemt voor twee Cambodjaanse kinderen.

Oranje Golf: Dorian golft in stijl op surfplank
Als je Dorian van Rijsselberghe vraagt om mee te doen aan een potje Oranje Golf dan schreeuwt dat natuurlijk wel om een speciale editie. En dus vliegt golfer Joost Luiten in n een surfplank.

Rio Update: tweelingzus Lieke gunt Sanne goud
Turnster Sanne Wevers verraste vriend en vijand met haar historische gouden plak. Haar tweelingzus Lieke die ook in Rio turnt, ziet absoluut niet groen en geel van jaloezie.

HHH op zijn kop voor huldiging Sanne en Sharon
Sanne Wevers is n van de grote verrassingen op de Olympische Spelen. Gisteren won de Nederlandse turnster een gouden medaille op de balk. Ook zwemster Sharon van Rouwendaal behaalde goud op de tien kilometer open water. In het Holland Heineken House werden de twee warm onthaald met een huldiging om nooit te vergeten.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 16 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie