Uitzending
RTL Boulevard - 8-8-2016

8-8-2016

RTL Boulevard

781 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

'Suiker nog altijd de stiekeme sloper'
Van suiker word je dik, dat weten we allemaal. En dat het in cola zit, dat weten we ook. Maar dat er in barbecuesaus of lasagne ook grote hoeveelheden suikers zitten weten nog steeds heel weinig mensen. Tijd voor actie!

Johnny brengt families dichterbij elkaar
Johnny de Mol helpt in het nieuwe programma Family Island gezinnen om dichter bij elkaar te komen. De presentator reisde daarvoor met de families naar een idyllisch eilandje in de Javazee.

BN'ers compleet los tijdens Gaypride
Afgelopen zaterdag was het n grote hysterische boel op de Amsterdamse grachten. Dansend in kooien en springend in korsetten was de Gaypride weer een feest om trots om te zijn!

Anna haalt eerste gouden medaille tijdens bizarre rit
We hebben even moeten wachten, maar eindelijk is er een Nederlands sport succes! Wielrenster Anna van der Breggen pakte gisteren tijdens een bizarre rit het eerste goud voor Nederland.

Rio Update: Wielermannen apetrots op Anna van der Breggen
De wielermannen keken zondag met trots naar de race van Anna van der Breggen. De wielrenster pakte goud, en dat maakt haar mannelijke collega's natuurlijk apetrots!

RTL Boulevard Brasil Oranjegolf met Kensington
Topgolfer Joost Luiten trapte RTL Boulevard Brasil Oranjegolf af en geeft het stokje door aan de mannen van Kensington! Eens kijken wat zij ervan bakken op onze golfbaan.

RTL Boulevard Brasil Oranjegolf met Joost Luiten
RTL Boulevard daagt iedereen uit in het Holland Heineken House voor een potje golf. En wie kan er beter aftrappen van golfer Joost Luiten.

RTL Boulevard Brasil: Elles schreeuwt Anna naar goud
Onze verslaggeefster Elles Wijngaarden wist in Rio de Janeiro twee kaartjes te bemachtigen voor de finish van de wegwedstrijd van de dames. Kijk mee hoe zij live ziet hoe die eerste gouden plak door Anna van der Breggen binnen werd geharkt!

Rio Update: HHH juicht voor gouden Anna van der Breggen
Het was nagelbijten geblazen voor het publiek in het Holland Heineken House, maar de eerste gouden plak is in the pocket! Go, Anna van der Breggen!

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 8 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie