Uitzending
RTL Boulevard - 15-8-2016

15-8-2016

RTL Boulevard

857 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

En nu echt: Holly en Soy zijn een setje
De geruchten deden al langer de ronde, maar het hoge woord is er nu echt uit. Acteurs Holly Brood en Soy Kroon zijn hartstikke verliefd op elkaar!

Amber en Johnny: nu al vechtscheiding van het jaar?
Het moddergooien van Amber Heard en Johnny Depp neemt professionele vormen aan. De actrice trekt alles uit de kast om te bewijzen dat de acteur over losse handjes beschikt.

Vijftien jaar Albert Verlinde in vogelvlucht
Albert Verlinde heeft maar liefst 2600 uitzendingen van RTL Boulevard aan elkaar gepraat. Meestal met een lach, maar soms ook met een traan.

Albert zwaait af: 'Premier belde me zelfs op'
Het vertrek van onze entertainmentdeskundige Albert Verlinde is het gesprek van de dag. Na vijftien jaar zwaait hij af als het gezicht van RTL Boulevard.

Toch nog gerechtigheid voor Brendan uit Making A Murderer
Een federale rechter in het Amerikaanse Milwaukee heeft de veroordeling van Brendan Dassey vernietigd.

Dorian en Humberto schudden de heupen los
Zo'n dikke vette gouden plak vier je natuurlijk in het Holland Heineken House. En als Humberto Tan klaar is om de boel aan elkaar te praten is het natuurlijk tijd voor een dansje!

Dorian verrast door broer en beste vriend
Dorian van Rijsselberghe kreeg dit weekend een onvergetelijke huldiging in het Holland Heineken House. De windsurfer behaalde goud in de RS:X-klasse. Op het podium werd de 27-jarige olympisch kampioen verrast door zijn broer en beste vriend die speciaal voor de topsporter waren overgevlogen naar Rio.

Gekkenhuis! Holland 8 viert bronzen medaille
De Holland Acht heeft brons gewonnen op het laatste nummer van het olympisch roeitoernooi. De ploeg van coach Mark Emke eindigde in Rio de Janeiro in een tijd van 5.31,59. En dt vieren we natuurlijk in het Holland Heineken House!

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 15 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie