Uitzending
RTL Boulevard - 5-8-2016

5-8-2016

RTL Boulevard

672 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

'Kans is klein dat Máxima bij gaypride is'
Nog één nachtje slapen en dan is het tijd voor de Gaypride. De grote vraag was afgelopen weken of onze eigen koningin Máxima dit jaar aanwezig is.

'One night stand met René was lekker'
Dit weekend doet Anny Schilder in Ranking de Stars een boekje open over haar romantische nachtje met René van der Gijp.

Lil' Kleine gelukkiger dan ooit dankzij rijkdom
Lil' Kleine komt vandaag met zijn nieuwe single, vakantie. Voor de clip trok de rapper alles uit de kast inclusief een flinke bak met geld. De video kostte het tieneridool maar liefst 20.000 euro.

Frans Bauer verzacht fileleed langs Route du Soleil
Onderweg naar je vakantie is het laatste wat je wil in de file staan. Toch belooft het dit weekend weer druk te worden op de snelwegen richting het zuiden. Maar gelukkiger is daar Frans Bauer met dé perfecte oplossing!

'Opening Spelen zorgt voor ontelbaar veel herinneringen'
Na maandenlang trainen is het vanavond eindelijk zover voor de Olympische sporters. De Spelen in Rio barsten los na de officiële openingsceremonie. Oud hockeyer Taeke Taekema weet precies hoe het voelt om met alle sporters door het stadion te lopen.

Team Evers Staat op vertrokken naar Rio
Vanaf maandag is Edwin Evers samen met zijn team live te horen vanaf de Olympische Spelen in Rio. De dj vertrok vanmorgen in alle vroegte naar Brazilië, en dan was na zo'n vakantie toch even wennen.

Rio Update: Jeroen goed voorbereid op dragen Nederlandse vlag
Jeroen Dubbeldam draagt vanavond de Nederlandse vlag tijdens de openingsceremonie van de Spelen in Rio. De afgelopen dagen bedacht de springruiter een tactiek om de vlag zo goed mogelijk te laten wapperen.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 5 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie