Uitzending
RTL Boulevard - 17-8-2016

17-8-2016

RTL Boulevard

604 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Lekker happen in pop-uprestaurant Mattie en Wietze
Na eerdere uitdagingen zoals de Ruilweek en Oppasweek slaan Mattie en Wietze vandaag een nieuwe weg in.

Oranjes smaakmakers in Rio
Koning Willem-Alexander en zijn gezin vermaken zich prima in Rio, ze leven intens mee met de sporters. Dat levert leuke plaatjes op.

Epke: Ik heb val plekje kunnen geven
Zo'n beetje heel Nederland slaakte een kreet van afschuw toen Epke Zonderland met een plof op de mat belandde tijdens zijn finale aan de rekstok. De turnkoning werd op dramatische wijze onttroond. Een dag later voelt de topsporter dan hij vooraf dacht, vertelt hij aan RTL Boulevard.

Waar is dat feestje? In het Holland Heineken House!
Waar het verwachte succes uitblijft, duiken nieuwe olympische helden helden op en dus valt er genoeg te vieren in het Holland Heineken House in Rio.

Rio Update: Ontlading bij medaillewinnaars in HHH
Het regent medailles in het Holland Heineken House, en dat moet natuurlijk gevierd worden. Na een de spannende wedstrijd is de ontlading groot, en dus is er tijd voor een groot feest.

Oranje Golf: Miss Montreal maakt gehakt van Matt Simons
Miss Montreal en Matt Simons hadden wel zin om elkaar uit te dagen in een potje Oranje Golf. De twee zijn fanatiek, en dat levert een spannende strijd op.

Kelvin schreeuwt longen uit zijn lijf voor Ellen Hoog
Kelvin de Lang, de vriend van hockeyster Ellen Hoog, is in Rio aanwezig om zijn liefje richting goud te juichen. Speciaal voor RTL Boulevard legt hij zijn avonturen tijdens de Olympische Spelen vast.

Rio Update: Liefjes van beachvolleyers apetrots
Beachvolleyers Robert Meeuwsen en Alexander Brouwer gaan nog steeds voor een medaille in Rio. Vriendinnen Hanneke en Julitte zijn ook meegereisd en zitten iedere wedstrijd vooraan.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 17 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie