Uitzending
RTL Boulevard - 10-8-2016

10-8-2016

RTL Boulevard

575 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

'Injectie brengt lust en plezier terug'
Meer opwinding, een beter orgasme en een grote penis door een shot van je eigen bloed in je edele delen. In Amerika zijn ze razend populair en nu kun je ze ook in ons land krijgen: orgasme-injecties.

Dochter Bert Kuizenga draait festivals plat
Roosje, de dochter van presentator Bert Kuizenga gaat deze zomer als een speer op de Nederlandse festivals. Ze treedt op als dj onder de naam Mia More. RTL Boulevard ging met de twee op pad, en natuurlijk is pa apetrots.

Quinty op huizenjacht in Milaan
Quinty Trustfull is nu haar man Orlando aan de slag gaat bij de Italiaanse topclub Internationale druk met de huizenjacht in Milaan. De grote vraag is of de presentatrice in Nederland Koffietijd blijft presenteren.

Malia Obama shockt Amerika met joint
Ook: Tess Milne presenteert Willem Wever en Bridget Maasland verlaat Net 5.

Opnieuw flinke tegenslag voor Bo Saris
Tot nu is 2016 geen succesvol jaar voor Bo Saris. Nadat de zanger eerst zakelijk getroffen werd door financile tegenslag, is het nu ook op persoonlijk vlak helemaal mis. De curator heeft beslag gelegd op de woning waar de voormalig Idols-winnaar met zijn gezin woont.

'We konden niet beter dan dit'
De roeidames sleepten vandaag een zilvere medaille in de wacht. De kersverse winnaars zijn dolblij. "We konden niet beter dan dit", vertelt Inge Janssen aan RTL Boulevard.

Speciaal olympisch nummer voor Dafne
Ali B, Kenny B en Brace zijn opnieuw samen de studio ingedoken. De zomerhit Let's Go is nu al in een nieuw jasje gestoken. Speciaal voor Dafne Schippers is er een olympische versie gemaakt: Let's Go for Gold.

RTL Boulevard Brasil: Oranje Golf met Dex Elmont
Dex Elmont is door RTL Boulevard uitgedaagd om mee te doen aan het Oranje Golf-tournooi. De judoka begint razend enthousiast, maar leidt het tot een topscore?

Rio Update: Ranomi Kromowidjojo zoekt altijd oogcontact met ouders
De moeder van Ranomi Kromowidjojo is in Rio de Janeiro neergestreken om haar dochter te supporten.

Rio Update: Stamgast Roel van Velzen zingt voor 'bronzen' Anicka in HHH
Judoka Anicka van Emden won brons n werd als eerste gehuldigd in het Holland Heineken House. Stamgast van het Holland Heineken House, Roel van Velzen, zong wel een heel mooi liedje voor haar!

Beau verrast met Olympische beelden vader
Beau van Erven Dorens zat vanavond met open mond in de studio van RTL Boulevard toen de presentator werd verrast met Olympische beelden van zijn vader. Jan-Willem van Erven Dorens, die ooit spits was in het Nederlandse hockeyelftal, droeg in 1960 de vlag voor Nederland tijdens de Spelen in Rome.

Paul de Leeuw juicht Anicka naar huldiging
Paul de Leeuw was gisteren in Rio aanwezig om Anicka van Emden naar de overwinning te schreeuwen. De presentator ging compleet uit zijn dak toen de judoka de bronzen plak binnensleepte.

Uitzinnige Anicka gehuldigd in HHH
Anicka van Emden is gisterenavond uitgebreid gehuldigd in het Holland Heineken House voor het behalen van haar bronzen medaille. De huldiging was voor Anicka de ultieme beloning voor 8 jaar keihard werken.

RTL Boulevard Brasil: Oranje Golf met Bauke Mollema
Het RTL Boulevard Oranje Golf-tournooi is in volle gang in Rio. Ook wielrenner Bauke Mollema waagt een fanatieke poging!

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 10 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie