Uitzending
RTL Boulevard - 11-8-2016

11-8-2016

RTL Boulevard

635 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nieuw programma voor Jan Versteegh
Ook: Topkok Ron Blaauw gevraagd voor gokpaleis van zeven miljard dollar

Hans Klok: Nog vaak bang dat het misgaat
Als tien jarig jochie zag Hans klok een truc van de familie Moretti die hij nooit zou vergeten. Nu, ruim 35 jaar later, heeft de illusionist de truc gekocht en mag hij hem uitvoeren in zijn nieuwe show House of Horror in Carré.

Julian Jordan: Dit is wel mijn jaar
De nieuwe generatie Nederlandse top-dj's staat op het punt van doorbreken. Martin Garrix is inmiddels al bekend bij het grote publiek en nu is het de beurt aan zijn 20-jarige boezemvriend Julian Jordan.

Duurste Netflix-serie ooit in premiére
Met een voor tv-begrippen bizar budget van 120 miljoen dollar is de nieuwe serie The Get Down de duurste Netflix-productie ooit. De serie vertelt het verhaal van de opkomst van de hip-hop cultuur in de jaren zeventig. Hoofdrolspeler Jaden Smith vertelt aan RTL Boulevard over zijn nieuwste rol.

Rio Update: De roeidames hebben wel zin in een feestje
Na het behalen van de zilveren medaille hebben de roeidames een druk schema met o.a. een interview bij 538 en uiteraard de huldiging in het Holland Heineken House.

'Teleurstelling overheerst vooralsnog in Rio'
De Nederlandse roeisters hebben een geweldige prestatie geleverd door de zilveren medaille te veroveren. De dames vier eindigde als tweede achter Duitsland. Behalve succes, was er ook tegenslag in Rio. Henk Grol verloor voor de derde keer op rij zijn kans op een gouden medaille.

Rio Update: Anna en Tom vieren feest in HHH
Wielrenners Anna van der Breggen en Tom Dumoulin vieren de winst van hun medailles in het Holland Heineken Huis.

Helden Anna en Tom warm onthaald in HHH
Het was een groot feest in het Holland Heineken House! Wielrenners Anna van der Breggen en Tom Dumoulin zijn als ware helden onthaald!

Prominenten voorspellen: Henk Grol pakt goud
Het is D-Day voor judoka Henk Grol. Pakt hij vandaag die felbegeerde gouden plak? Onder andere oud-judoka Dennis van der Geest voorspelt van wel!

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 11 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie