Uitzending
RTL Boulevard - 1-1-2017

1-1-2017

RTL Boulevard

1210 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Sophie de Buisonjť over draagmoeder: 'Het voelt soms wel leeg'
Xander en Sophie de Buisonjť kijken heel erg uit naar het moment waarop ze hun dochtertje eindelijk bij zich zullen hebben. In een openhartig gesprek met Nicolette Kluijver vertelt het stel dat het wel heel anders voelt dan de voorgaande zwangerschappen en hoe het contact verloopt met de draagmoeder in Amerika.

Dit zijn de gadget- en kledingtrends van 2017
Vogue fashionjournalist Fiona Hering schuift aan de desk om je alles te vertellen over de modetrends van 2017. En Merijn Doggen, gadget-expert van Bright TV praat je bij over alle gadgets die je in 2017 můet scoren.

Paragnost Barbie voorspelt 2017
'Ik ben er mee geboren, met paranormale gevoelens' zegt Samantha de Jong, aka Barbie. Omdat wij wel benieuwd zijn wie de Televizierring gaat winnen, wie er minister-president wordt en wie er gaat trouwen of scheiden zochten we de waarzegster met haar glazen bol even op.

Wat heeft 2017 in petto voor de royals?
2016 was weer een mooi jaar vol met Koninklijk pracht en praal. Niet alleen in Nederland maar ook in Groot-BritanniŽ en BelgiŽ gebeurde er vanalles. Marc van der Linden schuift aan de desk om de vooruitzichten voor 2017 met ons te doorlopen. Wat kunnen we verwachten in 2017 op het gebied van de royals?

Twitter partner George Michael offline na tweets over zelfmoord
Afgelopen nacht verschenen er tweets op het Twitter account van Fadi Fawaz, de vriend van de pas overleden George Michael, waarin stond dat de doodsoorzaak zelfmoord zou zijn geweest. De wereld reageerde meteen geschokt en het account is nu offline gehaald.

Spetterende goede voornemens van de sterren!
Het is weer 1 januari en dat betekent dat de hele wereld massaal aan de goede voornemens begint. Zo ook onze sterren. Jandino, Linda de Mol, Nick & Simon, Frans Bauer, allemaal hebben ze een checklist met goede voornemens opgemaakt voor 2017...

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai en Winston Gerschtanowitz. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 1 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie