Uitzending
RTL Boulevard - 29-12-2016

29-12-2016

RTL Boulevard

1100 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Frank's top-5 meest belachelijke namen
P!NK heeft een zoontje gekregen en de naam van de kleine spruit is redelijk bijzonder: Jameson Moon, gelijknamig aan het Ierse whiskeymerk. Frank maakte voor jullie een overzichtje van de meest belachelijke namen.

Het nieuwe liefje van Britney Spears
Een week geleden was de wereld nog in rouw vanwege een tweet waarin werd gezegd dat Britney Spears dood zou zijn, maar niets bleek gelukkig minder waar. De zangeres is springlevend en heeft zelfs een nieuwe liefde. En niet zomaar ťťn.

Meest opmerkelijke moordzaken van 2016
Ook 2016 was weer een turbulent jaar, en hoewel het aantal moorden per jaar blijft dalen, hebben er helaas ook dit jaar weer een aantal gruwelijke misdaden plaatsgevonden. John van den Heuvel schuift aan de desk om de meest opmerkelijke met ons door te nemen.

Schokkende dood Debbie Reynolds: Broken Heart Syndrome?
Slechts ťťn dag na de dood van haar dochter, Carrie Fisher, waar ze de laatste jaren heel close mee was en waar ze zelfs naast woonde, is actrice Debbie Reynolds overleden. Thomas Hendriks, hoofdredacteur van de Quest en Amerika correspondent Michiel Vos bespreken Broken Heart Syndrome: bestaat dit echt?

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai en Winston Gerschtanowitz. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 29 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie