Uitzending
RTL Boulevard - 2-1-2017

2-1-2017

RTL Boulevard

1139 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Tim Hofman over dichtenbundel: zelfgeschreven poŽzie gaat boven alles
BNN-presentator Tim Hofman heeft het er maar druk mee. Naast het maken van televisie gaat het ook heel hard met zijn YouTube-programma #BOOS en brengt hij een dichtenbundel uit. Anna Nooshin zocht Tim op.

Franks top-5 leuke Chinese na-apers
Zo links en rechts wordt er nog wel eens wat gejat. In China doen ze daar niet zo moeilijk over en Frank heeft de leukste na-apers op een rijtje gezet.

'Weemoedt is geen autobiografie'
Thijs RŲmer is bedenker, scenarioschrijver, regisseur en hoofdrolspeler in de nieuwe serie Weemoedt. De serie geeft ons een kijkje in de keuken van de showbizz en vanavond om 21:30 uur is de eerste aflevering te zien bij RTL 5.

Digitalist Sidney Vollmer: De digitale wereld is een groot gevaar
Bellen, appen, Facebook checken en 's avonds laat nog even je e-mail doornemen. Voor veel mensen is het dagelijkse kost en steeds meer mensen raken in een digitale depressie. Maar altijd maar digitaal aan staan, wat doet dat met je?

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai en Winston Gerschtanowitz. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 2 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie