Uitzending
RTL Boulevard - 1-1-2017

1-1-2017

RTL Boulevard

1122 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Winnaar 1,4 miljoen: 'Ik speelde mee voor het goede doel'
"Ik dacht ik speel mee voor het goede doel maar dat je dan ook nog eens een prijs wint dat is ongelooflijk", zei een verbouwereerde bewoner van de flat die verrast werd met 1,4 miljoen. "Niet te geloven." Wat hij met het bedrag gaat doen weet hij nog niet. "Misschien een nieuwe auto."

Winnaar 4,7 miljoen: 'Te gek gewoon'
"Te gek gewoon." Het is de eerste reactie van de winnaar van 4,7 miljoen euro in de postcodeloterij. Hij ontving de prijs in bijzijn van zijn twee zoons. Die hij na zijn scheiding zelf had opgevoed. "Ik heb nooit alimentatie gehad, niks, ik heb het allemaal zelf gedaan. Ik heb er hard voor gewerkt." "Het is je gegund, pa", zeiden zijn zoons dan ook.

Nicolette Kluijver prikt vorkje met oud-winnaars Postcodekanjer
Vorig jaar viel de Kanjer van 43,9 miljoen in Sittard. Met als absolute klapper 3.125.084 miljoen voor Raymond en Cindy. Nicolette Kluijver lunchte in een chique kasteel met alle grote winnaars en was benieuwd hoe hun leven is veranderd.

Maakt geld wel of niet gelukkig?
Het spreekwoord luidt: geld maakt niet gelukkig, maar is dat ook zo?

Caroline Tensen echte ervaringsdeskundige bij Postcodekanjer
Ambassadeurs Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Quinty Trustfull, Nicolette van Dam en Gaston rukken elk jaar op 1 januari uit om winnaars te verblijden. Caroline doet dit al twintig jaar en mag zich met recht ervaringsdeskundige noemen.

En dit is de winnende postcode: 2555 VX
Ambassadeurs Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Quinty Trustfull en Nicolette van Dam zijn in dé straat waar de Postcodekanjer is gevallen.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai en Winston Gerschtanowitz. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 1 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie