Uitzending
RTL Boulevard - 30-12-2016

30-12-2016

RTL Boulevard

1140 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nicky Romero pikt Hoofddorps dj-duo op
Dj's Bauke en Youp zitten samen op de Herman Brood-academie en beginnen 1,5 jaar geleden met het produceren van muziek. Als zij een paar maanden geleden hun track 'Crossroads' naar Nicky Romero sturen wil de dj direct met hen aan de slag.

RTL Boulevard Backstage: Aran Bade en Marc kijken samen Prinsjesdag
Prinsjedag 2016 zit erop vandaag en Marc van der Linden had een topplek langs de route om de glazen koets te bewonderen. RTL Boulevard verslaggever Aran Bade mocht mee met Marc op deze bijzondere royalty dag.

Wie draagt het leukste hoedje?
Het allerbelangrijkste van Prinsjesdag is niet de miljoenennota, maar dat zijn natuurlijk de hoedjes. Wie draagt het leukste, mooiste of lelijkste hoedje. Bekijk de video en oordeel zelf.

Franks top-5 vuurwerk blunders
Frank sluit 2016 af met een knaller van een top-5, juist, de top-5 vuurwerk blunders!

El ClŠsico van 't darten: Barney versus Phil Taylor
Vanavond wordt een spannende avond voor de Nederlandse darters. Barney en Van Gerwen staan allebei in de kwartfinale van het WK Darts. Met Co Stompť en Marcel Maijer blikken Winston en Frank alvast vooruit op de spannende wedstrijden die vanavond gespeeld worden.

Jongens van Streetlab sluiten 2016 muzikaal af met karaoke show
Op de laatste avond van het jaar kun je niet zeggen dat er niets vrolijks op tv is. Houd je niet zo van oudejaarsconferences, dan kun je op NPO 3 muzikaal het jaar uit. De jongens van Streetlab hebben namelijk BN'ers gestrikt die gaan zingen in hun Oud & Nieuw Karaoke Show!

Stop onnodig sterven!
In Afrika stierven in 2012 bijna 6 miljoen mensen onnodig aan een ziekte, die met adequate gezondheidszorg voorkomen of behandeld had kunnen worden. Kom in actie! SMS 'LEEF' naar 4333 of doneer online. Met jouw donatie zorgt Cordaid voor medicijnen en dokters in Afrika.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai en Winston Gerschtanowitz. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 30 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie