Uitzending
RTL Boulevard - 26-12-2016

26-12-2016

RTL Boulevard

1091 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Kylie Minogue lanceert eigen brillencollectie
Kylie Minogue kennen we natuurlijk van de nummers die je nooit meer uit je kop krijgt. Maar ze heeft nu ook iets nieuws, ze lanceert een brillencollectie voor een opticien.

Deze make-up trends gaan het maken in 2017
Meer, meer, meer! Make-up kon dit jaar niet kleurrijk of aanwezig genoeg zijn. Maar wat zijn de trends voor het komende jaar? Visagist Leco van Zadelhoff onthult alvast een paar nieuwe trends!

Voorproefje nieuw levenslied Frans Bauer Waarom
Frans Bauer doet al jaren zijn best om nummer 1-hits te scoren, hij probeert precies te maken wat de top 40 staat. Maar Frans heeft daar genoeg van, hij gaat alleen nog maar naar zijn fans luisteren en naar zichzelf. Daar is het levenslied Waarom het resultaat van.

Luuks top-5 mooiste kerstmomenten
FamiliereŁnies, cadeaus en flink uit je bol zorgen voor een kerst om nooit te vergeten. En het toeval wil dat dit soms ook wordt vastgelegd op camera!

Chantal Janzen smult erop los met Kerst
Chantal Janzen kan maar aan ťťn ding denken met Kerst: eten, eten en nog eens eten!

Must see: dťze kerstfilms zijn helemaal het einde
Welke kerstfilm moet je gezien hebben deze kerstvakantie? Filmregisseur Tim Oliehoek deelt zijn must see- lijstje!

Ho ho ho! Gooi kerstkliekjes niet weg
Je kent het wel, je hebt iets te veel eten gemaakt voor het kerstdiner en je koelkast puilt nu uit met plastic bakjes vol heerlijke restjes. Maar gooi de restjes vooral niet weg, Herman den Blijker laat zien wat voor lekkers je er nog mee kunt maken!

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai en Winston Gerschtanowitz. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 26 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie