Uitzending
RTL Boulevard - 28-12-2016

28-12-2016

RTL Boulevard

1191 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Martin Garrix blikt terug op jaar vol hoogtepunten in docu
2016 was voor de Nederlandse dj Martin Garrix een fantastisch jaar. Het nummer In The Name Of Love werd een regelrechte wereldhit ťn hij werd ook nog eens de nummer 1 dj van de wereld! Slechts een paar hoogtepunten van hem dit jaar. Alle hoogtepunten komen voorbij in de documentaire die te zien is op zijn eigen YouTube-kanaal

'Grenzen dichtgooien ontwricht de samenleving'
Volgens een Franse televisiezender zou de voortvluchtige terrorist Anis Amri na de aanslag in Berlijn, via Station Amsterdam Sloterdijk per bus naar ItaliŽ zijn gereisd. Had hij tijdens deze busreis gepakt kunnen worden? Peter R. de Vries legt uit of dat mogelijk was geweest.

Star Wars fan Dennis rouwt om overleden actrice Carrie 'Prinses Leia' Fisher
Actrice Carrie Fisher overleed gisteren aan de gevolgen van een zware hartaanval. Fisher werd bekend bij het grote publiek als Prinses Leia in de oorsprongelijke Star Wars triologie. Dennis Weening is al van kleins af aan fan van Star Wars ťn ook van Prinses Leia. Samen met hem blikken we terug op het leven van Carrie Fisher.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai en Winston Gerschtanowitz. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 28 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie