Uitzending
RTL Boulevard - 5-1-2017

5-1-2017

RTL Boulevard

1206 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

RTL Boulevard "Aflevering 4"
Met in deze uitzending: -Nicolette Kluijver is live aanwezig bij de inhuldiging van Michael van Gerwen. -Peter R. de Vries over de zaak van het meisje van Nulde. -André Hazes heeft dit weekend zijn eerste eigen concertreeks.

Frank's top-5 wereldberoemde filmpjes uit 2007
Het is al weer 10 jaar geleden dat Britney Spears een mental breakdown had en dat één van haar fans een viraal filmpje maakte. Dat bracht Frank op het idee om een top 5 te maken van de meest bekende filmpjes van 10 jaar geleden.

Dit is wat je moet weten over de Golden Globes
Hollywood maakt zich op voor de Golden Globes aanstaande zondag in het Beverly Hilton Hotel. William Rutten is daar natuurlijk ook weer bij als fotograaf en maakt zelfs nog een selfie met presentator Jimmy Fallon en Tim Oliehoek praat ons bij over de grootste kanshebbers.

'Ik wil gewoon dertien keer de Ziggo Dome vol'
Dit weekend begint de eerste eigen concertreeks van André Hazes in AFAS Live. André schoof vandaag aan de desk om het te hebben over zijn ambities en zijn grote voorbeeld, zijn vader André Hazes. En dit mag dan pas zijn eerste eigen concert zijn, zijn doelen liggen torenhoog.

'Vrijlating moordenaar meisje van Nulde wel terecht'
Binnenkort mag Mike J., de moordenaar van het slechts vier jaar oude Rowena Rikkers, ofwel het Meisje van Nulde, op onbegeleid verlof. De vader van Rowena en haar inmiddels 18-jarige zus stappen nu naar de media om de vrijlating van Mike J. te voorkomen.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai en Winston Gerschtanowitz. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 5 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie