Uitzending
Pauw - 8-5-2015

8-5-2015

Pauw

1855 x bekeken | 0 reacties
6
Het is weer vrijdag! Hoog tijd om vanavond de week door te nemen met cabaretier Dolf Jansen! Wat viel hem op deze week?

Nooit eerder gebeurde het in de literatuur, maar Bart Chabot doet het gewoon. Hij had het gevoel dat er iets miste in zijn debuutroman 'Triggerhappy' en schreef onder andere een nieuw einde. Niet dat de eerste versie van het boek niet goed was, maar in de nieuwe druk staat het zoals hij het eigenlijk bedoeld had. Het boek is met negentienduizend nieuwe woorden een derde dikker geworden. Kan de oude versie nu de prullenbak in?

Frits van Amersfoort heeft een neusje voor racetalent. Giedo van der Garde, Tom Coronel Ún Jos en Max Verstappen; allemaal komen ze uit zijn stal. Max Verstappen ontwikkelde zich razendsnel bij Van Amersfoort Racing en maakte onlangs zijn debuut in de Formule 1, als jongste coureur ooit.

En ook nu rijdt er weer een grote naam in het team. Mick Schumacher, zoon van race-legende Michael Schumacher, is nog maar vijftien jaar oud maar wordt een gouden toekomst voorspeld. Hoe herken je een toptalent? Frits van Amersfoort geeft antwoord in Pauw.

In deze uitzending van Pauw waren Bart Chabot en Dolf Jansen te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 8 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie