Uitzending
Pauw - 30-3-2017

30-3-2017

Pauw

1136 x bekeken | 0 reacties
7
Remco Veldhuis over zijn nieuwe boek 'Lang verhaal kort'
Cabaretier Remco Veldhuis heeft de Bijbel samengevat in een boek van 120 pagina's: Lang verhaal kort. Hij heeft zichzelf ‘opgeofferd’ voor alle mensen die niet de tijd hebben om de 1189 hoofdstukken van de Bijbel door te komen. Eerder maakte hij al een theatervoorstelling en vanavond deelt hij zijn fascinatie over dit wereldwijd meest verkochte boek.

Geen zetels voor VNL: Jan Roos blikt terug en vooruit
"Na maanden campagne met lege handen blijven staan, geeft een flinke kater. Dat is de realiteit. Nu bijkomen en weer opstaan." Dat was de eerste reactie van Jan Roos, de lijsttrekker van VNL, toen hij op 15 maart 0 zetels haalde. De voormalig PowNed-verslaggever werd in augustus het gezicht van de partij en had graag de politiek in gewild. Hoe kijkt hij terug op zijn campagne en wat zijn zijn toekomstplannen?

Ruud Gullit, Maxim Hartman en Ron Fresen over Ajax-Feyenoord
Na het grote echec van Oranje richten we ons vizier weer op de Eredivisie, want zondag staat De Klassieker Ajax-Feyenoord op het programma in de Amsterdam Arena. Als Ajax wint in eigen huis dan krimpt het gat tussen de rivalen tot 3 punten en ligt de kampioensstrijd weer open. Mocht Feyenoord winnen dan wordt het gat 9 punten en kan het bijna niet anders dat de Rotterdammers voor het eerst sinds 1999 op de Coolsingel eindigen met de kampioensschaal. Bij Pauw blikken we vooruit op de wedstrijd met oud-Feyenoord trainer Ruud Gullit en Feyenoord-supporters Maxim Hartman en Ron Fresen.

In deze uitzending van Pauw waren Remco Veldhuis, Jan Roos, Maxim Hartman en Ruud Gullit te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op donderdag 30 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie