Uitzending
Pauw - 4-10-2018

4-10-2018

Pauw

1821 x bekeken | 0 reacties
6
Vandaag werden we verrast door het nieuws van de MIVD (militaire Inlichtingendienst): Nederland heeft vier Russische geheim agenten betrapt en uitgewezen. De agenten werden tijdens een live-persconferentie met naam en foto bekend gemaakt. Ook bijzonder was de hoeveelheid details die de MIVD bekendmaakte omdat de inlichtingsdienst meestal zo weinig mogelijk vertelt. De agenten zijn inmiddels het land uitgezet. Wat is er precies gebeurd en waar waren de agenten naar op zoek? Aan tafel: Tweede Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma, Piet Ploeg, bestuurslid van de Stichting Vliegramp MH-17, techjournalist van RTL DaniŽl Verlaan en voormalig Rusland-correspondent Kysia Hekster.

Het is Werelddierendag en er zijn honderden hulphonden in Nederland die onmisbaar zijn geworden voor mensen met een psychische of fysieke beperking en Deniz, Marcel, Xenia en moeder Lidia doen hun verhaal.

Johan Derksen Keeps the Blues Alive. Zo heet het nieuwe theaterprogramma waarmee voetbaljournalist en muziekfanaat Johan Derksen momenteel in het land staat. Met een liveband (The Clarks), met gastzangers (Michel van Dijk van Alquin, Theo van Es van The Shoes). En vanavond in Pauw: met de Amerikaanse zangeres Kat Riggins. Maar vooral Johan over zijn liefde voor het genre, over zijn plannen in Rotterdam en over de resultaten van zijn niet-aflatende promotie voor blues en country.

In deze uitzending van Pauw waren Johan Derksen en Kysia Hekster te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op donderdag 4 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie