Uitzending
Pauw - 12-10-2018

12-10-2018

Pauw

3138 x bekeken | 0 reacties
6
Zeventien jaar geleden maakte hij zijn debuut in Oranje. Sindsdien speelde Rafael van der Vaart honderdnegen interlands, waarin hij 25 doelpunten scoorde. Hij speelde op drie EK's en twee WK's ťn werd bijna wereldkampioen in Zuid-Afrika. Zaterdag neemt Van der Vaart afscheid rond de wedstrijd Nederland-Duitsland. Hij blikt terug op zijn tijd bij het Nederlands Elftal.

In de wekelijkse tv-rubriek is programmamaker Anita Witzier te gast. Ze neemt fragmenten mee van programma's die haar opvielen in de afgelopen week. Humor, bloed en geschiedenis, dat zijn de thema's. En vast een voorproefje van haar nieuwe serie Anita Wordt Opgenomen.

Televisiemaker en cabaretier Tim Kamps komt vertellen over zijn onlangs verschenen boek 'De verschrikkelijke jaren tachtig'. Hierin blikt Tim terug op zijn heftige jeugd die hij deels doorbracht in een commune in Rotterdam.

Vandaag maakte het OM de eis bekend in de zaak rondom de meest besproken blokkade van Nederland. Tegen de 34 verdachten van de blokkade op de A7 tijdens de Sinterklaasintocht van 2017 zijn vandaag cel- en taakstraffen geŽist. Saskia Belleman was vandaag aanwezig bij de Rechtbank van Leeuwarden, en schuift aan. Marga Waanders is burgemeester van Dongeradeel, waar Dokkum onder valt. Zij is de afgelopen maanden door de Friese blokkeerders op het schavot gehesen. Ze zou volgens hen de verschillende groepen hebben 'uitgenodigd' om te komen demonstreren tijdens de Sinterklaasintocht. Vanavond legt zij uit hoe zij heeft gehandeld in de aanloop naar de intocht.

In deze uitzending van Pauw waren Anita Witzier, Rafael van der Vaart en Tim Kamps te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 12 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie