Uitzending
Pauw - 3-10-2018

3-10-2018

Pauw

2045 x bekeken | 0 reacties
6
Brandpunt+ kreeg een lijst in handen van 82 Nederlandse mannen die kinderporno hebben gedownload via het Dark Web. Tom Kleijn is een van de Brandpunt-verslaggevers die de downloaders opspoorde en met een aantal van hen sprak. Naast Tom Kleijn schuift ook advocaat Richard Korver aan, die de slachtoffers van Robert M. bijstaat.

Een koninklijke onderscheiding voor Simone Kleinsma. Afgelopen zondag is ze geridderd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Joop van den Ende is al vanaf het begin nauw betrokken bij de carrière van Simone en vanavond zijn ze samen te gast.

Ze dacht slechts aan een 'ontstekinkje', maar twee uur nadat ze het ziekenhuis in liep stond ze buiten met de diagnose borstkanker. In '100 dagen kanker' vertelt televisiemaker Rachel Franse haar persoonlijke verhaal van een kortdurende 'lichte borstkanker'. Zij schuift vanavond aan. Ook aan tafel dr. Emiel Rutgers, kankerchirurg van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam.

De Britse premier Theresa May gooide alles in de strijd op het partijcongres van de Conservatieven in Birmingham. Met een waar charmeoffensief probeerde zij haar partij en de kiezers te overtuigen van haar koers bij de brexit-onderhandelingen. Vanessa Lamsvelt, oud-correspondent in Groot-Brittannië, over de volgens Britse pers 'belangrijkste speech uit Theresa May's politieke carrière'.

In deze uitzending van Pauw waren Joop van den Ende, Simone Kleinsma, Tom Kleijn en Vanessa Lamsvelt te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op woensdag 3 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie