Uitzending
Pauw - 28-9-2018

28-9-2018

Pauw

1835 x bekeken | 0 reacties
6
Elke vrijdag vertelt een tv-maker wat hem of haar de afgelopen week is opgevallen op televisie. Vandaag is dat Robert ten Brink, 'Doctor Love' in All You Need is Love, maar binnenkort ook jurylid in de talentenjacht 'Screentest'. Hij praat over zijn gevoel voor humor, zijn voorliefde voor zondagochtendprogramma's en voor welke spelshows hij thuisblijft.

Barack Obama is in Nederland. De oud-president geeft een besloten interview in Amsterdam en correspondent Michiel Vos gaat er voor Pauw naartoe. Obama heeft zich de laatste jaren nauwelijks met de politiek bemoeid, maar sinds deze maand voert hij weer campagne voor zijn Democratische partij.

Na vier succesvolle seizoenen van MINDF*CK durft illusionist Victor Mids het aan; duizenden mensen tegelijk in de maling nemen. In oktober gaat hij voor een paar dagen het theater in met een spectaculaire liveshow. Vanavond vertelt hij wie hem inspireert en geeft hij alvast een voorproefje aan het publiek.

Een terroristische aanslag in Nederland is op 27 september verijdeld. Vijf van de zeven terreurverdachten zijn bekend en komen allemaal uit Arnhem. Langzamerhand wordt duidelijk dat een kring van Arnhemse jihadsympathisanten zich al jaren zich in de Arnhemse stad heeft verenigd. Burgemeester van Arnhem Ahmed Marcouch en terrorismedeskundige Jelle van Buuren schuiven aan bij PAUW over de situatie te praten.

In deze uitzending van Pauw waren Ahmed Marcouch, Michiel Vos, Robert ten Brink en Victor Mids te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 28 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie