Uitzending
Pauw - 1-10-2018

1-10-2018

Pauw

1977 x bekeken | 0 reacties
4
Het is vandaag de eerste dag van oktober en dat betekent dat 'stoptober' officieel is begonnen. In heel Nederland proberen mensen 28 dagen lang niet te roken. MAX-directeur Jan Slagter is dit jaar ambassadeur en hij gaat de uitdaging aan om vanavond in Pauw zijn allerlaatste sigaret op te steken. Slagter rookt ruim 40 jaar. Hij wordt vanavond aangemoedigd door staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid.

Tim Oliehoek, Frank Lammers en Isa Hoes zijn op zoek naar hét acteertalent van Nederland. Samen vormen zij de jury van een nieuwe talentenjacht: Filmster Gezocht. Ze vertellen over de nieuwe Carice van Houten of Huub Stapel al gevonden zijn. Wat is voor nodig om de acteertop te bereiken?

Oud-minister Ronald Plasterk legt uit waarom de Nobelprijs voor de geneeskunde aan de Japanner Honjo en de Amerikaan Allison is toegekend. Volgens de officiële omschrijving hebben ze ontdekkingen gedaan die een mijlpaal vormen in de strijd tegen kanker.

Gjalt Jellesma, woordvoerder van BOinK (belangenvereniging voor ouders in de kinderopvang) is verbaasd over de stap van minister Cora van Nieuwenhuizen om per direct de Stint van de weg te weren. Vanavond zijn reactie.

De Franse chansonnier Charles Aznavour overleed vandaag op 94-jarige leeftijd. Ellen ten Damme heeft nog niet zo lang geleden in zijn voorprogramma opgetreden. Ze zingt een nummer van Aznavour.

In deze uitzending van Pauw waren Ellen ten Damme, Frank Lammers, Gjalt Jellesma, Isa Hoes, Jan Slagter, Ronald Plasterk en Tim Oliehoek te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op maandag 1 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee