Uitzending
Pauw - 2-10-2018

2-10-2018

Pauw

1753 x bekeken | 0 reacties
5
Joep Beving kennen we als de Grote Vriendelijke Reus die achter zijn piano mooie, intense instrumentale stukken speelt. Zijn platen worden uitgebracht door het chique klassieke label Deutsche Grammophon, net als die van zijn neo-klassieke collega Max Richter. Nu is Conatus verschenen, een album waarop componisten als Kyteman, Tom Trago, Suzanne Ciani en het Cello Octet Amsterdam Joeps nummers bewerken. Of Joeps nummers met beats, synthesizers en strijkers nog steeds zo rustgevend en intens zijn, waarom hij vaker in het buitenland speelt dan hier en hoe 'For Steven' nu met zang van Eefje de Visser klinkt, is te zien en te horen bij PAUW.

Afgelopen zomer groeide Maarten van der Weijden uit tot de held van Nederland, in zijn poging de Elfstedentocht zwemmend af te leggen. Hij slaagde niet volledig in zijn opzet, maar bereikte wel zijn belangrijkste doel: het inzamelen van veel geld voor de bestrijding van kanker. Hij is te gast bij PAUW met een mooie primeur!

In deze uitzending van Pauw waren Kyteman en Maarten van der Weijden te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 2 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie