Uitzending
Pauw - 27-9-2018

27-9-2018

Pauw

2572 x bekeken | 0 reacties
7
Het tijdschrift LINDA. bestaat deze maand vijftien jaar. Inmiddels heeft presentatrice Linda de Mol een heus imperium om haar blad heen gebouwd met andere bladen zoals de L'HOMO. en LINDA.meiden, een online TV kanaal en een eigen festival. Linda is niet alleen het boegbeeld van het blad, ze is ook sterk betrokken bij de inhoud. Naast feelgood-artikelen schuwt het blad ook maatschappelijk belangrijke onderwerpen zoals online shaming en mishandeling niet. In haar column schrijft Linda elke maand op persoonlijke wijze over haar leven. Ook staat ze elke maand zelf, vaak op ludieke wijze, op de cover. We blikken met Linda terug op de afgelopen vijftien jaar.

We staan aan de voordagen van een nieuwe Space Experience en dit jaar gaat het onder meer over robotica. Op 3 november staat André Kuipers weer in de Ziggo Dome om mensen te laten ervaren hoe het is om in de ruimte te zijn. Een speciale gast is George die geboren is als robot en Andre Kuipers gaat assisteren tijdens de Space Experience Into the Furture Live.

Sander de Kramer. In het boek Chief Ouwe Dibbis blikt Sander de Kramer terug op zijn werk in Sierra Leone. Hij heeft kinderen uit diamantmijnen gehaald, scholen gebouwd en vrouwen aan Mikrokredieten geholpen. Hij is zo opgenomen door het land dat ze hem zelfs tot Chief hebben gekroond, Chief Ouwe Dibbis. Tegen de drie vrouwen die bij de titel van Chief horen zei hij nee, maar verder bestuurt hij zijn gebied bloedserieus vanuit zijn eigen lemen hut.

In deze uitzending van Pauw waren André Kuipers, Linda de Mol en Sander de Kramer te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op donderdag 27 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie