Uitzending
Pauw - 4-12-2018

4-12-2018

Pauw

1627 x bekeken | 0 reacties
7
Te gast: Alberto Stegeman. Alberto Stegeman is vooral bekend als presentator van zijn undercover-programma's. Afgelopen weekend bleek hij er opeens nog een andere hobby op na te houden. Hij won het meest prestigieuze pokertoernooi van Nederland en hield daar een slordige 240.000 euro aan over. Hij legt uit hoe het hem lukte, hoe je bluft en vooral: hoe ontmasker je mensen die bluffen?

Frank Evenblij. Vanaf donderdag 6 december presenteert Frank Evenblij een nieuwe quiz Het Uur Van De Waarheid. Hierin krijgen twaalf kandidaten, over twaalf verschillende onderwerpen, twaalf vragen en hebben 24 uur de tijd, zonder slaap, om zich voor te bereiden. Frank vertelt meer over zijn ervaring met het nieuwe programma.

Corinne Ellemeet, Sonja Keizers, Erin Straat en Chantal Kuipers. De veelgebruikte anticonceptiepil is bij de meeste apotheken niet meer te krijgen. Dat leidt tot steeds meer problemen. De nood was hoog voor bijvoorbeeld Erin Straat (28), die aan de laatste strip was begonnen. 'Waarom levert dit niet meer ophef op?', schreef ze begin november op Twitter. Met daaronder een oproep, of er vrouwen waren die nog 'een voorraadje microgynon 30 hebben liggen'. Samen met apotheker Sonja Keizers, Corinne Ellemeet namens GroenLinks en Chantal Kuipers is zij te gast.

Xander van der Wulp. Momenteel wordt er op verzoek van Forum voor Democratie gedebatteerd over het pact van Marrakesh. Het Nederlandse kabinet heeft ingestemd met het migratiepact van de Verenigde Naties. Een deel van de Tweede Kamer zal vandaag nog proberen de regering op andere gedachten te brengen, maar dat gaat niet lukken, stelt politiek verslaggever Xander van der Wulp. Hij verwacht desalniettemin een stevig debat.

In deze uitzending van Pauw waren Alberto Stegeman en Frank Evenblij te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 4 december door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie