Uitzending
Pauw - 28-11-2018

28-11-2018

Pauw

1498 x bekeken | 0 reacties
6
Erica Terpstra pakt haar koffers voor een nieuw seizoen van Erica op Reis. In vier afleveringen laat ze zich onderdompelen in de culturele gebruiken en rituelen van BraziliŽ, Taiwan, Senegal en Canada. Zo zal ze in BraziliŽ kennismaken met de vechtdans capoeira, probeert ze in haar beste Chinees in contact te komen met de Taiwanezen en brengt ze een bezoek aan de stad Vancouver, vaak genoemd als de 'beste stad op aarde om in te wonen'. Vrijdag is de eerste uitzending om 21.30 uur op NPO 1, vanavond schuift Erica aan bij ons aan tafel.

Wendy van Dijk heeft een missie; zorgen dat ons land een beetje liever en leuker wordt. Hoe dat moet vertelt ze in de 'liefste' editie van haar blad Wendy en vanavond bij ons aan tafel.

Vanavond bij PAUW: een exclusief tv-interview met VVD-politica Jeanine Hennis. Ze nam in september afscheid van de Tweede Kamer. Hennis haalde als minister van Defensie de eindstreep van het kabinet Rutte II niet, vanwege een vernietigend rapport over een fataal ongeluk met materieel in Mali. Een nieuwe baan liet niet lang op zich wachten: ze vertrekt binnenkort naar Irak voor een functie als Speciaal Vertegenwoordiger van de Secretaris-Generaal van de VN in Irak en leider van de VN-missie.

Misdaadjournalist Jens Olde Kalter praat bij PAUW over de koelbloedige werkwijze van de criminele groep rondom Ridouan Taghi.

In deze uitzending van Pauw waren Erica Terpstra en Wendy van Dijk te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op woensdag 28 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie