Uitzending
Pauw - 26-11-2018

26-11-2018

Pauw

2059 x bekeken | 0 reacties
6
De zusters van De Karmelietessen van het Goddelijk Hart van Jezus zijn met vijf dames te zien in het EO-programma Bad Habits, Holy Orders.

Handballers van het Nederlands team Lois Abbingh en Tess Wester wonnen de laatste drie eindtoernooien twee keer zilver en één keer brons. Daarmee is hun team de meest succesvolle generatie handbalsters ooit. Donderdag vliegen ze naar Frankrijk voor het EK van 2018.

Volgens Wybren van Haga moet er meer geïnvesteerd worden in geboortebeperking in Afrika, omdat de bevolking op het continent volgens de prognoses spectaculair zal stijgen de komende decennia. Daarom zal op voorspraak van zijn partij en van D66 10 miljoen euro extra naar geboortebeperking in Afrika gaan. Het VVD-Kamerlid schuift aan.

Cabaretier Chris Verlaan heeft de 53e editie van het Cameretten Festival in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam gewonnen. Verlaan won zowel de juryprijs als de publieksprijs. De jury vindt het knap hoe hij zijn autisme heeft verwerkt in Man in de Maak. Zijn voorstelling heeft een grote grapdichtheid en hij wisselt mooi af tussen verhaal en liedjes. Er zitten in het programma veel slimme vondsten en woordgrapjes. Chris vertelt zijn persoonlijke avontuur van het Cameretten.

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op maandag 26 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie