Uitzending
Pauw - 7-12-2018

7-12-2018

Pauw

1854 x bekeken | 0 reacties
7
Glennis Grace maakte bekend dat ze haar Whitney Houston tribute volgend jaar naar BelgiŽ brengt, ze zingt in oktober in de immense Lotto Arena. Reden genoeg om het afgelopen jaar door te nemen met de zangeres, over haar ervaringen van toen en haar plannen voor nu.

Parijs maakt zich op voor een onrustig weekend met nieuwe 'gele-hesjes-protesten'. Toeristische attracties als de Eiffeltoren en het Louvre blijven gesloten en er worden 89 duizend agenten ingezet. De Fransen zetten zich af tegen de elite, die volgens hen niet genoeg opkomt voor hun belangen. Ook in Nederland wordt er de laatste maanden flink geprotesteerd. We bespreken de onvrede in beide landen met SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen en voormalig Frankrijk-correspondent Philip Freriks. Daarnaast vertellen Kim Winkelaar en Miquel Engelen waarom zij morgen demonstreren.* Henny Huisman heeft deze week voor de tv-rubriek van PAUW zijn meest opvallende fragmenten van de afgelopen week meegenomen. Van Tegenlicht tot verdrietige moeders, van wereldleiders tot reality-soaps.

Als het weer het toelaat stapt avonturier Ralph Tuijn volgende week in zijn roeiboot om in zijn eentje de Atlantische Oceaan over te steken. Hij heeft al onder meer de records van de snelste oversteek van de Atlantische Oceaan in vier- en vijfpersoonsboten op zijn naam staan, en hoopt daar nu het record van snelste solo-oversteek neer te zetten. Wat drijft hem om stormen, metershoge golven, haaien en containerschepen te trotseren, achttien uur per dag te gaan roeien en dat moederziel alleen op de oceaan?

In deze uitzending van Pauw waren Henny Huisman, Lilian Marijnissen, Philip Freriks en Ralph Tuijn te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 7 december door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie