Uitzending
Pauw - 25-9-2018

25-9-2018

Pauw

2034 x bekeken | 0 reacties
7
Tom Kleijn en Roué Verveer over de eerste #MeToo-veroordeling: Die van de Amerikaanse ster Bill Cosby.

Danny Ghosen bezocht voor zijn nieuwe reportageserie 'Danny In De Buitenwijken' de gevaarlijkste en meest beruchte wijken van Europa. In Athene, Boekarest, Dublin, Napels, Birmingham en Marseille ziet hij de gevolgen van drugsgebruik, bendegeweld en de invloed van de maffia.

Aandacht voor het documentaire tweeluik 'Uit Coma' van Paul Witteman. Rond de duizend tot drieduizend mensen raken jaarlijks in coma. Hoe komt je daar weer uit? En wat weten we van het herstel van het brein? Revalidatiearts Kim Santegoets geeft antwoord. Ook Rosa Smalen zit aan tafel. Zij lag drie maanden in coma. Haar zusje Carlotta Smalen vocht aan haar bed voor haar leven.

In de film Voetbal is Oorlog van documentairemaker Hans Heijnen wordt de Groesbeekse voetbalclub Achilles '29 gevolgd. Het is al jaren een topclub in het amateurvoetbal en krijgt de kans om mee te spelen in de Jupiler League en op termijn een proflicentie te bemachtigen. De ambitie van de familie Derks, die geboren en getogen is bij de club, en van trainer Eric Meijers is grenzeloos. Gaat het de amateurs lukken door te groeien tot een profclub of leidt dat tot de ondergang van de club? Inmiddels voormalig trainer Eric Meijers en voormalig bestuurslid Elrie Bakker-Derks praten over het roerige voetbalseizoen waarin ze gevolgd zijn door de camera.

In deze uitzending van Pauw waren Danny Ghosen, Paul Witteman, Roue Verveer en Tom Kleijn te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 25 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie