Uitzending
Pauw - 29-5-2019

29-5-2019

Pauw

1233 x bekeken | 0 reacties
4
Henny Huisman gaat vanmiddag gedupeerden van de ov-staking thuisbrengen. Tussen vier en zeven gaat hij de weg op om mensen thuis af te zetten na hun lange werkdag. Henny schuift aan om te vertellen over dit avontuur.

'Kom We Gaan' heet de nieuwe single van Guus Meeuwis, en die zal hij ongetwijfeld gaan spelen op de komende vier Groots met een zachte G-concerten in Eindhoven. Daarvan de live-primeur, Guus komt ook praten over o.a. zijn recente concert in AustraliŽ en over de inspiratie voor de nieuwe single.

Hoe kan het dat sommige mensen op hun 70e gaan dementeren of nog jonger en dat anderen de dans lijken te ontspringen? Onderzoekers van het Alzheimercentrum Amsterdam hebben het antwoord. Philip Scheltens, directeur van het Alzheimercentrum en biochemicus/onderzoekter Henne Holstege van het 100-plus onderzoek zijn te gast. En we spreken met Jo de Bruin en Koosje Heijkoop, beiden 100-plus, over hun geheim om zo gezond oud te worden.

CDA-leider Sybrand Buma nam vandaag afscheid van de Tweede Kamer. Hij was 25 jaar politiek actief, als beleidsmedewerker, als Kamerlid en de laatste zeven jaar als politiek leider namens het CDA in de oppositie en de coalitie. Hoe kijkt hij terug op deze jaren en hoe ziet hij de toekomst van zijn eigen partij? Buma wordt in augustus officieel de nieuwe burgmeester van Leeuwarden.

In deze uitzending van Pauw waren Guus Meeuwis en Henny Huisman te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op woensdag 29 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie