Uitzending
Pauw - 27-5-2019

27-5-2019

Pauw

1847 x bekeken | 0 reacties
4
Heel Nederland was in 2015 maandenlang in de ban van een man die explosieven plaatste bij filialen van een grote supermarktketen, de zogenaamde jumbo-afperser. In het nieuwe programma Misdaadcollege van Rick Nieman gaat hij samen met politie en justitie de zaak ontrafelen. Hoe leidde een simpele kookwekker bijvoorbeeld naar de dader? Rick Nieman, commandant van de Politie Noord-Nederland Rob Vos en rechercheofficier Corien Fahner zijn te gast.

Het was een dodelijke week op de Mount Everest. Door de drukte bezweken tien deelnemers. Daphne de Jong behaalde de top wl: Een prestatie die niet alleen gekenmerkt wordt door enorme euforie maar ook gepaard ging met doodsangsten en ziekte. Hoe kijkt de 29-jarige Daphne de Jong terug op deze ongelooflijke reis? Gisteren kwam ze terug, vanavond zit ze aan tafel.

Memphis Depay is momenteel de onbetwiste spits van het Nederlands elftal. Daarnaast is hij een van de meest besproken voetballers in de media. Iedereen lijkt een mening over hem te hebben, maar weinigen kennen zijn heftige levensverhaal. Morgen verschijnt er een boek over zijn jeugd vol agressie en angst: Heart of a Lion. Hij is te gast samen met schrijver Simon Zwartkruis.

Al jaren klagen gemeenten over het budget voor jeugdzorg. Nu is het minister Hugo de Jonge (CDA) en staatssecretaris Paul Blokhuis (CU) van Volksgezondheid gelukt om daar 1 miljard euro voor vrij te maken. De minister schuift aan tafel om uit te leggen hoe dat geld benut zal worden.

In deze uitzending van Pauw was Rick Nieman te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op maandag 27 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie