Uitzending
Pauw - 18-9-2015

18-9-2015

Pauw

1602 x bekeken | 0 reacties
5
Dyanne Beekman gaat het personeel van McDonalds in Amerika opnieuw kleden. Binnenkort lopen de medewerkers van 13.500 restaurants in kleding, die zij ontworpen heeft. Voor Beekman is de klus een grote eer, nadat ze eerder al de kleding ontwierp voor alle Europese restaurants. Vanavond vertelt ze waarom de bekendste Amerikaanse fastfoodketen voor haar koos en waarom de medewerkers zo graag in haar kleding willen werken.

Maandag stemt de gemeenteraad van Enschede over de komst van een AZC voor 600 asielzoekers op het Eschmarkerveld. De bewoners van aangrenzende wijken zijn woedend. Zij vrezen geweld, verkrachtingen en de komst van IS- strijders. Aanhangers van ‘Welkom in Enschede’ willen de vluchtelingen met open armen ontvangen. Vanavond debatteren voor- en tegenstanders bij Pauw.

In ‘De week van de gast’ neemt iedere vrijdag een bijzonder persoon de week door. Welk nieuws viel op en welke gebeurtenis kreeg te weinig aandacht? Deze week is dat Anouchka van Miltenburg. De Tweede Kamer-voorzitter moest deze week vol aan de bak vanwege Prinsjesdag en de Algemene Politieke Beschouwingen. Hoe zorgde ze ervoor dat de vergadering als een geoliede machine liep en wat vindt ze van Wilders’ uitspraak dat de Tweede Kamer een nep-parlement? Ze vertelt het in Pauw.

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 18 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie