Uitzending
Pauw - 23-9-2015

23-9-2015

Pauw

1598 x bekeken | 0 reacties
6
Tom Dumoulin doet vanavond een gooi naar het WK Tijdrijden in het Spaanse Ponferrada. De Limburger zal het zwaar krijgen, want hij is nog herstellend van de Vuelta. Ook kampt hij met zadelpijn. Nynke de Jong volgt de wedstrijd en doet meteen na afloop verslag in Pauw.

De Tweede Kamer wil van minister Van der Steur de details weten van de publicatie van foto's van Volkert van der Graaf. Stijn Franken, zijn voormalig advocaat, zei vandaag in De Volkskrant dat de overheid heeft aangedrongen op het in scène zetten van de foto. Pauw spreekt vanavond over de ontwikkelingen met misdaadverslaggever Peter R. de Vries en top-advocaat Gerard Spong.

Het is de afgelopen jaren ongekend populair geworden: yoga. Van Madonna tot Sting en van Russel Brand tot Michelle Obama: yoga is booming. In Amsterdam is het momenteel zelfs de meest geopende business. Nieuwe Yogaschool eigenaar Johan Noorloos merkt ook dat de yogatrend enorm toeneemt. Morgen brengt hij zijn vijfde yogaboek: ‘Het Grote Yogaboek Anicha Yoga – de essentie’ uit, waarin hij alle yogastijlen uitlegt en verbindt. Actrice Nadja Hüpscher en zangeres Krystl, die sinds kort ook yogadocent is, geloven heilig in de kracht van yoga.

Schrijver Adriaan van Dis krijgt de Constantijn Huygens-prijs. Volgens de jury heeft Van Dis een "indrukwekkend literair oeuvre" voortgebracht. Geprezen worden zijn boeken ‘Indische Duinen’, ‘Familieziek’ en ‘Ik kom terug’. Het laatste boek kwam eind vorig jaar uit. De Constantijn Huygens-prijs is een oeuvreprijs, er is een geldbedrag van 10.000 euro verbonden. In Pauw is de winnaar te gast.

In deze uitzending van Pauw was Nynke de Jong te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op woensdag 23 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!