Uitzending
Pauw - 17-4-2019

17-4-2019

Pauw

2138 x bekeken | 0 reacties
6
Een op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede. Als het aan Prinses Laurentien ligt behoort dat in 2030 tot het verleden. Ze is initiatiefnemer van de Alliantie Kinderarmoede, een convenant van 150 bedrijven, stichtingen en instanties die de gevolgen van kinderarmoede gaan bestrijden. Prinses Laurentien zit aan tafel met vier ouders die hierover mee kunnen praten.

Amerika-deskundige Michiel Vos ging voor ons naar de Ziggo Dome, voor een 'intimate conversation' met Michelle Obama, zoals het event wordt geadverteerd.

De eerste spraakmakende solovoorstelling van cabaretier Stefano Keizers zit er nog niet op, of hij heeft zichzelf gedwongen om in minder dan twee weken met een nieuwe show te komen. Hij praat over de bijzondere ontmoetingen met zijn publiek en wat mensen vooral níet van hem moeten verwachten.

Aandacht voor de unieke prestatie van Ajax, dat voor het eerst in 22 jaar de halve finale van de Champions League heeft bereikt dankzij een knappe 1-2 overwinning op Juventus in Turijn. Te gast: chef voetbal van De Telegraaf Valentijn Driessen, sportjournalist Willem Vissers van De Volkskrant, YouTuber en Ajax-supporter Kalvijn en Ajax-supporters Niels Pach, Mylene Sopacua, Alex Hes, Jarno Bakker en Frank Peeters.

In deze uitzending van Pauw waren Michiel Vos, Prinses Laurentien, Stefano Keizers en Willem Vissers te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op woensdag 17 april door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie