Uitzending
Pauw - 19-4-2019

19-4-2019

Pauw

2383 x bekeken | 0 reacties
7
Stemmen horen in je hoofd. Voor stemmenhoorders bestaan de stemmen echt, maar anderen horen ze niet. Ongeveer één op de acht mensen heeft weleens stemmen in het hoofd. Maar voor sommige mensen kan het gekmakend zijn, het kan iemands leven totaal beheersen. Vanavond praten we erover me Robin Timmers, Hans van der Flier en Vincent Swierstra.

Anita Witzier is naast presentatrice ook een enthousiaste thuiskok. Nu verschijnt er zelfs een heus kookboek van haar hand: 'Zonder Fratsen'. In dit boek geen aandacht voor quinoa of gojibessen, maar vooral gewoon voor lekkere gerechten. Slaan we tegenwoordig door met allerlei voedingstrends?

Ook dit seizoen sluiten we de vrijdag af met de wekelijkse tv-rubriek van Pauw. De aftrap is aan Frans Bauer, die zijn meest opvallende fragmenten heeft meegenomen. Met vrolijkheid maar ook met stevige klappen.

Er komt een onderzoek naar de handel in vuurwapens vanuit de kliniek in Heiloo. Gisteren onthulde de Telegraaf dat Herman D. zonder problemen een handel in vuurwapens kon leiden vanuit zijn cel. PvdA-Tweede Kamerlid Attje Kuiken vindt dat belachelijk. Strafrechtadvocaat Gerald Roethof denkt er echter anders over. Vanavond doen zij hun woord bij Pauw.

In deze uitzending van Pauw waren Anita Witzier en Frans Bauer te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 19 april door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie