Uitzending
Pauw - 23-4-2019

23-4-2019

Pauw

1908 x bekeken | 0 reacties
6
Met bijna 300 doden en 500 gewonden behoren de recente aanslagen op Sri Lanka tot de meest bloedige van de afgelopen tijd. Hoogleraar en terrorisme-expert Beatrice de Graaf praat ons bij over de mogelijke daders, de achtergronden en de terrorisme-trends waartoe deze aanslagen op kerken behoren.

Als het aan fractievoorzitter Klaas Dijkhoff ligt gaat de VVD een andere koers varen. De scherpte moet terug. Zaterdag presenteerde hij een discussiestuk 'Liberalisme dat werkt voor mensen'. Ook heilige huisjes als vrijheid van onderwijs en godsdienst staan ter discussie. Vanavond licht hij z'n plannen toe bij Pauw.

XTC-labs, drugsafval, liquidaties en undercoveracties zijn de ingrediŽnten van de eerste Nederlands-Vlaamse Netflix-serie 'Undercover'. De drugsproblematiek houdt het zuiden van Nederland al tijden stevig in de greep. Een fictieve versie van die realiteit, met hoofdrollen voor Anna Drijver en Frank Lammers is vanaf volgende week te zien op Netflix. Vanavond schuiven ze aan bij Pauw.

Een jaar geleden kwam een van 's werelds grootste dj's en muziekproducers, Avicii, door zelfdoding om het leven. Hij ging gebukt onder de gevolgen van stress, alcoholmisbruik en het moordende reisschema dat bij het dj-bestaan komt kijken. Aan tafel vanavond vriend, mentor en collega Laidback Luke over wat de dood van Avicii in de muziekindustrie teweeg heeft gebracht.

In deze uitzending van Pauw waren Anna Drijver, Beatrice de Graaf, Frank Lammers, Klaas Dijkhoff en Laidback Luke te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 23 april door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie