Uitzending
Pauw - 21-12-2018

21-12-2018

Pauw

3061 x bekeken | 0 reacties
4
Femke Halsema is te gast. Ze wilde nooit meer de politiek in, maar is nu toch terug met haar droombaan. Aan tafel vertelt ze hoe zij haar eerste vijf maanden als de eerste vrouwelijke burgemeester van Amsterdam en opvolger van Eberhard van der Laan heeft ervaren.

Margriet van der Linden is momenteel te zien met haar veelgeroemde serie How to be gay (vrijdagavond, NPO2), en was deze zomer het anker van de dagelijkse talkshow M. Zij blikt in onze laatste tv-rubriek van het jaar terug op de voor haar opvallendste fragmenten van 2018.

Waylon had een enerverend jaar. Hij bracht een nieuw, uitstekend album uit, hij vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisie Songfestival met een opvallend nummer en bijzondere groep dansers, hij werd voor de tweede keer vader (dochter Teddy) en hij vulde Ahoy Rotterdam voor zijn Top 1000 Concert. Kortom, meer dan genoeg om op terug te blikken.

De Haagse politiek stond dit jaar vaak in het teken van het Klimaatakkoord. Voorzitter van het Klimaatberaad Ed Nijpels praat over de ontwikkelingen van het afgelopen jaar en de totstandkoming van het akkoord dat sinds deze week op tafel ligt.

In deze uitzending van Pauw waren Ed Nijpels, Femke Halsema, Margriet van der Linden en Waylon te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 21 december door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie