Uitzending
Pauw - 15-4-2019

15-4-2019

Pauw

3825 x bekeken | 0 reacties
6
Twee jaar geleden liep cabaretier Najib Amhali vast. Hij stond op het punt het land in te gaan met een nieuwe show, maar was genoodzaakt om voor het eerst in zijn carrière een theatertour af te zeggen. De reden: hij was verslaafd. Jarenlang leidde hij een dubbelleven om te maskeren dat drank, drugs en gokken hem in hun greep hielden. Nu is hij clean, zit 25 jaar in het vak, en komt hij in zijn theatershow Waar Was Ik? met een antwoord op de vraag waar hij de afgelopen twee jaar is geweest.

Heel Nederland leefde mee met de familie van Anne Faber. Zij verdween op 29 september 2017 tijdens een fietstocht, dertien dagen later werd Anne dood gevonden. Nu is er een boek. Geschreven door Hans Faber, de oom van Anne met een nawoord van haar vader Wim. Het boek beschrijft de intense zoektocht en de nasleep ervan. Ook het eigen onderzoek van Wim naar onze rechtsstaat komt aan bod.

Yvon Jaspers heeft de regels niet overtreden volgens het Commissariaat van de Media. Haar omroep KRO-NCRV is wel onvoldoende zorgvuldig geweest bij het beoordelen van haar nevenfuncties. Ze schuift aan.

In deze uitzending van Pauw waren Najib Amhali en Yvon Jaspers te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op maandag 15 april door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie