Uitzending
Pauw - 20-12-2018

20-12-2018

Pauw

2590 x bekeken | 0 reacties
7
Koning Willem-Alexander zit dit jaar vijf jaar op de troon. Cabaretier Martijn Koning blikt terug en maakt een koninklijk jaaroverzicht.

Rob de Nijs werd een jaar lang gevolgd in de documentaire 'Niet voor het laatst'. Popjournalist Leon Verdonschot wilde op die manier de carrière in beeld brengen van de zanger die al 55 jaar lang een icoon is van de Nederlandstalige popmuziek. De documentaire geeft een unieke inkijk in het leven en werk van Rob de Nijs. Ze zijn samen te gast.

In maart begon minister De Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (CDA) met de campagne Eén tegen Eenzaamheid. Het doel was om de trend van eenzaamheid onder 75-plussers te doorbreken. Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam en één op de drie voelt zich wel eens eenzaam. Vandaag bleek dat men door deze campagne zich meer bewust is geworden van eenzaamheid en dat er tal van initiatieven van de grond zijn gekomen. En nu Kerst voor de deur staat is dat misschien wel extra belangrijk. Hans van der Togt vertelt over zijn 'eenzame ervaringen', net als Lydia Waal en Marina Barink. De Haagse supermarktmanager Johan Roodenrijs wil eenzame klanten in de gaten houden en verder helpen.

In deze uitzending van Pauw waren Hans van der Togt, Leon Verdonschot, Martijn Koning en Rob de Nijs te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op donderdag 20 december door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie