Uitzending
Pauw - 23-4-2019

23-4-2019

Pauw

2973 x bekeken | 0 reacties
8
Eind vorig jaar maakte Beau van Erven Dorens The Rotterdam Project, een programma waarin vijf dakloze Rotterdammers werden gevolgd. Een van die kandidaten, de zwaarverslaafde Patrick, viel zo op dat Beau besloot hem te blijven volgen in de serie Caveman: Patrick is terug. Sinds januari is Patrick terug van de afkickkliniek en probeert hij zijn leven weer op de rails te krijgen. Patrick en Beau zitten samen aan tafel om te vertellen hoe het sindsdien gaat.

Al vaker stond Johnny de Mol op het podium, maar nog niet eerder met een eigen theatershow. Dit jaar trekt hij het land in met Hier is de Mol!, een voorstelling met, zo zegt-ie zelf, eerlijke verhalen, grappige anekdotes en ontroerende muziek. Vanavond is hij gast Ún zingt hij een liedje uit zijn voorstelling.

Het aantal dak- en thuisloze jongeren in ons land is fors. Dat vindt staatssecretaris Paul Blokhuis onacceptabel. Daarom startte hij het Actieprogramma Dak- en Thuisloze Jongeren.

In deze uitzending van Pauw waren Beau van Erven Dorens en Johnny de Mol te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 23 april door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie