Uitzending
Pauw - 10-5-2019

10-5-2019

Pauw

1846 x bekeken | 0 reacties
5
Rob Jetten trapt op de Dag van Europa de D66-campagne voor de Europese verkiezingen af. De partij wil het lidmaatschap van de Europese Unie vastleggen in de grondwet. Jetten vertelt waarom hij deze grondwetswijziging noodzakelijk acht.

Zo simpel kan het zijn: met azijn kun je baarmoederhalskanker de wereld uit helpen. Eva Jinek en Jennifer Hoffman zijn ambassadeur voor de Female Cancer Foundation en leggen uit hoe dit huis-tuin-en-keukenmiddel duizenden mensenlevens kan redden.

Woensdagavond heeft de politie de 27-jarige Thijs H. aangehouden op verdenking van drie moorden. Wat weten we tot nu toe van de misdrijven die zijn gepleegd, en wie is deze Thijs H.? Misdaadjournalist Mick van Wely vertelt erover.

Psychiater Jan Swinkels volgde het nieuws over Thijs H. De verdachte van de drie moorden op de Brunssumerheide en Den Haag verbleef in een psychiatrische instelling. Zijn slachtoffers lijken willekeurig gekozen, wat valt er te zeggen over de psychische toestand van deze verdachte?

In deze uitzending van Pauw waren Eva Jinek en Jennifer Hoffman te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 10 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie