Uitzending
Pauw - 16-12-2019

16-12-2019

Pauw

818 x bekeken | 0 reacties
5
De verkiezingen in het Verenigd Koninkrijk worden een politieke aardverschuiving genoemd. Het is de grootste winst van Conservatieven sinds 1987, en het grootste verlies voor Labour sinds 1935. Wat betekent deze uitslag? Hoe reageerden de Britten? En hoe moet het nu verder met de Brexit? Suse van Kleef komt over uit London om ons er alles over te vertellen.

'Oma moet merken dat het beter gaat'. Dit zei minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid toen hij de zorg in de verpleeghuizen ging aanpakken. Vandaag presenteerde hij nieuwe cijfers en die laten een duidelijke verbetering zien, het afgelopen jaar kwamen er 29.000 mensen bij. Maar is dat genoeg? Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge vertelt hoe het er nu voorstaat met de ouderenzorg.

Elke week vragen we iemand om een week tv te kijken en vanavond neemt Victor Mids zijn favoriete fragmenten mee. Verwacht vooral veel kunst, maar ook inspiratie voor zijn illusies.

Al vijf jaar lang staat Carlo Boszhard met zijn Christmas Show in een stampvol ZiggoDome. Een kerstshow vol muziek en een parade aan bekende Nederlanders. Dit jaar voegt Ilse Warringa zich toe aan de cast als de boze Fee Fataal. Carlo en Ilse blikken vanavond vooruit op dit over-de-top kerstspektakel.

In deze uitzending van Pauw waren Carlo Boszhard, Ilse Warringa en Victor Mids te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op maandag 16 december door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie